ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗ ΠΑΡΟ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΑΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ


Το ξενοδοχείο Γαληνός βρίσκεται στο πίσω μέρος της κύριας πόλης της Παροικιάς στην Πάρο. Προσφέρει δωμάτια για 1 έως 3 άτομα και ένα υπέροχο αίθριο με πισίνα που είναι περιτριγυρισμένο από κήπους. Απέχει μόλις 50 μέτρα μακριά από την κύρια αγορά της Παροικίας, και 300μ από το κεντρικό λιμάνι. Το ξενοδοχείο Γαληνός είναι ένα ιδανικό μέρος για όσους θέλουν να είναι στο κέντρο της πόλης, αλλά οι οποίοι επίσης αναζητούν ησυχία και χαλάρωση. Το ξενοδοχείο λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια και οι ιδιοκτήτες του γνωρίζουν πολύ καλά τις ανάγκες τωνεπισκεπτών του νησιού .


Η βεράντα της πισίνας του ξενοδοχείουείναι ένα δροσερό μέρος για να περάσετε τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, . Μπορείτε να βουτήξετε την ημέρα και τη νύχτα για μια βουτιά στην όμορφη πισίνα , να απολαυσετε ένα ένα ποτό ή το πρωινό σας . Τα γεύματα σερβίρονται στην ταβέρνα του ξενοδοχείου «Πάρος» δίπλα από την πόρτα του ξενοδοχείου όλη την ημέρα.


Το ξενοδοχείο Γαληνός λειτουργεί εδώ και 32 χρόνια και έχει ανακαινιστεί το 2000. Οι διαχειριστές του είναι υπερήφανοι για την προσφορά ώριμη υπηρεσίες φιλοξενίας σε άτομα και σε γρουπ. Το ξενοδοχείο είναι ιδανικό αν θέλετε να είναι σε κοντινή απόσταση από τα πάντα στην Παροικιά.


Οι τιμές κυμαίνονται μεταξύ 40 ευρώ και 80 ευρώ ανάλογώς την εποχή.


Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε

information@abettergreece.com

ή τηλέφωνο +30 69 34 62 05 01 / +30 2284 0 24 879

     

Επιστροφή στα ξενοδοχεία της Πάρου
Hotel Galinos on Paros Galinos hotel on Paros
Galinos hotel on Paros Galinos hotel on Paros
Hotel Galinos on Paros hotel Galinos