ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

Το διεθνές αεροδρόμιο της Σάμου βρίσκεται 4 χιλιόμετρα μακριά από το Πυθαγόρειο, στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί προς το Ηραίον. Το αεροδρόμιο ονομάζεται Αρίσταρχος, το οποίο ήταν το όνομά του από τον μεγάλο Έλληνα αστρονόμο και μαθηματικό που κατάγεται από τη Σάμο (βλ. Αρίσταρχος). Υπάρχουν τέσσερις πτήσεις καθημερινά από και προς το αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» και δύο πτήσεις την εβδομάδα προς το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης.

Μόλις στο εσωτερικό του αεροδρομίου, θα βρείτε ένα κατάστημα αφορολόγητων προιόντα, αρκετά καταστήματα αναψυκτήρια και καφετέριες, αντικείμενα για μικρά παιδιά, ένα τεράστιο χώρο στάθμευσης, εταιρείες ταχυμεταφορών, ταξιδιωτικά γραφεία, υπηρεσίες προσαρμοσμένες σπίτι για τις διεθνείς πτήσεις, γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων, σταθμό ταξί και υπάρχουν ειδικές εγκαταστάσεις για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Τα ταξί συνήθως περιμένουν στο χώρο στάθμευσης έξω από τον κέντρικο χώρο του αεροδρόμιου, την ώρα που φτάνουν τα αεροπλάνα, αλλά θα ήταν προτιμότερο να κλείσετε τηλεφωνικά ένα ταξί, ειδικα στη αιχμή της θερινής περιόδου (Ιούλιος - Αύγουστος), μπορείτε να βρείτε τους αριθμούς των τάξι παρακάτω στην σελίδα.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε καθημερινές αναχωρήσεις και arivals από το αεροδρόμιο της Σάμου εδώ!

Χρήσιμα τηλέφωνα στη Σάμο

Σάμος κέντρο πληροφοριών το αεροδρόμιο 30 2273 0 87800

Γραφείο Ολυμπιακής αεροπορίας στο Βαθύ +30 2273 0 27237

Γραφείο Ολυμπιακής αεροπορίας στον Πυθαγόρειο: +30 2273 0 61213

Αστυνομικό Τμήμα στο Βαθύ + 30 2273 0 87814


Ράδιο ταξί σταθμός της Σάμου 30 2273 0 28404

 

Επιστροφή στις διακοπες στη Σάμο
το αεροδρόμιο της Σάμου
διεθνές αεροδρόμιο της Σάμου
το αεροδρόμιο της Σάμου
το αεροδρόμιο της Σάμου
το διεθνές αεροδρόμιο της Σάμου
το αεροδρόμιο της Σάμου
Σάμος αεροδρόμιο
το αεροδρόμιο της Σάμου