ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

 

Ξενοδοχειο στη Σαντορινη με θεα το ηφαιστειο

To ξενοδοχείο Volcano View Hotel στα Φηρά Σαντορίνης, στέκεται επιβλητικό στην άκρη των απόκρημνων βράχων της Καλντέρας. Σε ύψος 250 μέτρων πάνω από τη θάλασσα, με θέα στο ηφαίστειο , το ηλιοβασίλεμα στο ρομαντικό ξενοδοχείο στη Σαντορίνη Volcano View Hotel and Villas αποτελεί καθημερινή μυσταγωγία.

Τα ξενοδοχεία με θέα στη Σαντορίνη σίγουρα δεν είναι λίγα. Ανάμεσα στα ξενοδοχεία με θέα στο ηφαίστειο, το Volcano View είνα το μεγαλύτερο ξενοδοχείο στη Σαντορίνη που κρέμεται στους βράχους, με 95 δωμάτια (4 αστέρων) και 5 VIP βίλες (5 αστέρων) με ιδιωτικές πισίνες.
 

Ξενώνες Φιλοτέρα

Αντικρίστε τον ορίζοντα πέρα από την ηφαιστειακή καλντέρα.
Απορροφήστε τα στοιχεία που κάποτε δημιούργησαν κοσμογονικά αυτό το θαυμαστό νησί.
Οι Ξενώνες Φιλοτέρα στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης δημιουργήθηκαν για αυτούς που αναζητούν μία ξεχωριστή εμπειρία στο Αιγαίο.
Αγκαλιάζοντας την ιστορία του τόπου, οι Ξενώνες παρουσιάζουν μια σύγχρονη ματιά της Κυκλαδικής παράδοσης μέσα από κομψές γεωμετρικές γραμμές.
Νιώστε την αύρα της Σαντορίνης που πάλλεται από τις ευωδιές του άγριου θυμαριού.
Οι Ξενώνες Φιλοτέρα θα είναι η άνετη κατοικία σας για μοναδικές στιγμές στο νησί της Σαντορίνης.

Πολυτελες στουντιο στη Σαντορινη

Η έκφραση "Είστε ευπρόσδεκτοι" είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό σλόγκαν εδώ στα πολυτελες στουντιο Νεφελη . Σε αυτό το πολυτελες ξενοδοχείο προσπαθούμε πάντα να το κάνουμε πραγματικότητα παρέχοντας στους φιλοξενούμενους άνετη και πολυτελή διαμονή ακριβώς πάνω στη διάσημη Καλντέρα της Σαντορίνης. Το προσωπικό βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας για να σας κάνει να νιώθετε ευπρόσδεκτοι και πραγματικά ευτυχισμένοι για την επίσκεψή σας εδώ!!!

Χτισμένο πάνω στην Καλντέρα, στο Φανάρι, βρίσκεται στο κοντινότερο σημείο του νησιού προς το ηφαίστειο. Το ξενοδοχείο ήταν αρχικά μια έπαυλη που κτίστηκε το 1764 και ανήκε σε αριστοκρατική οικογένεια του νησιού. Ανακαινίστηκε πλήρως το 2004.

 

   
   
   
   
   

 

 

Επιστροφη στη διαμονη στη Σαντορινη